Nieuwe beste vriend van het gezin: de innovatieve Opel Combo Life.Vijfde modelgeneratie op basis compleet nieuw platform.

/Media/news/combo_life_2018/combo-life-header.jpg
  • Gloednieuw: nieuwe voertuigbouw tovert Combo van de vijfde generatie om in perfecte gezinswagen
  • Keuze: lange of korte versie, allebei beschikbaar met vijf of zeven zetels
  • XXL: van minimaal 597 liter tot maximaal 2.693 liter koffervolume
  • Typisch Opel: talrijke rijhulpsystemen en fantastisch infotainment
  • Uitstekend overzicht: head-up display en achteruitrijcamera met hoek van 180º
  • Stijlelementen van Opel: stevig en robuust design met kenmerkende gevleugelde koplampen
  • Binnenkort verkrijgbaar: verkoop van start in eerste helft 2018, leveringen in tweede helft 

Opel zet zijn huidige productoffensief verder met de lancering van een ware allrounder: de nieuwe Opel Combo Life, een ideale gezinswagen vol innovaties, waarmee vrijwel alles mogelijk is. De Combo van de vijfde generatie is gebaseerd op een nieuwe voertuig­architectuur. De auto is zeer ruim en bijzonder praktisch en veelzijdig. Hij is uitgerust met één of twee schuifdeuren achteraan, en kan zowel besteld worden in korte (4,40 meter) als in lange versie (4,75 meter) en als vijf- of zevenzitter. Met de nieuwe Opel Combo Life wordt men snel de held van het lokale sportteam, want het hele zevenkoppige team plus uitrusting kan probleemloos naar de volgende match gebracht worden. Niets staat een grotere gezinsplanning in de weg want de nakomelingen rijden veilig mee op de drie individuele achterzetels, uitgerust met ISOFIX-haken voor kinderzitjes, terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht naar boven dankzij het panoramadak. En ook vrienden zullen de gulle ruimte op prijs weten te stellen wanneer ze vragen om de nieuwe Opel Combo Life te mogen lenen voor hun trip naar de dichtstbijzijnde Zweedse meubelwinkel.

/Media/news/combo_life_2018/combo-life-header2.jpg

Maar wat nog opvallender is: de nieuwe Opel Combo Life legt de lat voor technische ambitie heel wat hoger binnen dit segment, en tilt de veiligheids- en comfortniveaus naar nieuwe hoogtes. De auto is uitgerust met technologieën en rijhulpsystemen die ons al bekend zijn van het compacte en het SUV-segment, zoals de waarschuwing voor slaperigheid bij bestuurders (Driver Drowsiness Alert), de achteruitrijcamera met een hoek van 180° en vogelperspectief, het head-up display en IntelliGrip, maar ook met comfort­systemen zoals verwarmde zetels en een verwarmd lederen stuur. De jongste telg in Opels aanbod aan rijhulpsystemen is Flank Guard, obstakeldetectie voor de zijflanken. Het helpt de bestuurder bij het manoeuvreren aan lage snelheden. Bovendien is de nieuwe Opel Combo Life een zeer aangename verschijning dankzij zijn krachtige verhoudingen die voor een sterke, robuuste uitstraling zorgen.

 

"Gezinnen zullen dol zijn op deze veelzijdige, ruime nieuwkomer met een
uitstekend aanbod ultramoderne rijhulpsystemen die rijden veiliger en
reizen aangenamer maken.” 


"De nieuwe Opel Combo Life staat centraal in ons productoffensief. Gezinnen zullen dol zijn op deze veelzijdige, ruime nieuwkomer met een uitstekend aanbod ultramoderne rijhulpsystemen die rijden veiliger en reizen aangenamer maken”, zegt Opel-CEO Michael Lohscheller. "Deze auto biedt het merk een enorm groeipotentieel, en geeft ons de kans het belangrijke segment van de kleine vans met hernieuwde kracht te betreden."

Lees hier het volledige persbericht.
Lees hier het volledige persbericht.